OBJAVA 02.03.2012
U prosincu 2011. godine, u želji da se svi navijači Medveščaka druže i zabave u božićnom duhu, ali i da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija - djeci, organizirali smo druženje igrača KHL Medveščak i nas navijača. Akcija je bila iznimno uspješna što dokazuje činjenica da smo prikupili 76 kutija odjeće, obuće, higijenskih potrepština, školskog pribora, hrane te 8.701,00 HRK.

 

U želji da nastavimo u istom duhu pomaganja zajednici, i sada, u proljeće, uz glasnu i brojnu podršku našim Medvjedima na putu osvajanja šampionske titule, odlučili smo organizirati novo druženje, u subotu 24. 03. 2012. g. od 14 do 19 h, na istom mjestu, u predvorju Ledene, domu naših Medvjeda.

 

Uz brojne zanimljive igre za male i velike navijače (detalje ćemo objaviti za desetak dana), prikupljati ćemo pomoć za sljedeće Udruge:

- Udrugu Svjetlo života koja skrbi o djeci bez adekvatne roditeljske skrbi, oboljeloj djeci i djeci koja žive u socijalno ugroženim obiteljima

- Udruga OKO koja skrbi o djeci koja imaju velika oštećenja vida, uglavnom od rođenja (slabovidnost visokog stupnja jednog ili oba oka), kao i dodatne poteškoće u psiho-motoričkom razvoju (mentalna retardacija, sindromi različitih vrsta itd.)

- Hrvatsku ligu za borbu protiv raka

 

Klub je, kao i uvijek dosad, sa zadovoljstvom podržao svako druženje s plemenitim ciljem te tako poslao nedvosmislenu poruku svim navijačima i prijateljima Medvjeda: Klub i navijači misle i rade kao jedno i čine zajedništvo koje se na najbolji mogući način očituje upravo u zajedničkim akcijama koje imaju za cilj pomoći potrebitima.

 

Očekujemo vas u velikom broju jer znamo da navijači KHL Medveščaka imaju veliko i plemenito srce. Dođite, zabavite se i pomognite djeci!