OBJAVA 21.11.2012

KARAOKE

 

Popis pjesma koje možete odabrati za pjevanje preuzmite OVDJE! (popis pjesama nalazi se u Microsoft Office Excel formatu)

 

Pretragu je najbolje učiniti ako sa kombinacijom tipki "control+f" otvorite prozor za pretragu te tamo pretražujete naziv pjesme. Ukoliko je pretraga točno definirana, moguće je da neće biti zadovoljavajućih rezultata. U tom slučaju, molimo da pokušate ponoviti pretragu s manje riječi ili s opširnijim pojmom. Također, savjetujemo da prednost odabiru (ukoliko postoji više verzija pjesme) date onoj pjesmi koja se nalazi u direktoriju "#MP3-CDG KARAOKE" pošto su to pjesme koje su kvalitetom jako blizu realnoj izvedbi pjesme (zbog bogatstva tonova koje je moguće producirati preko mp3 formata za razliku od midi formata).

 

Odabranu pjesmu (s kompletnim nazivom, kako bismo znali gdje točno tražimo pjesmu) zajedno s imenom (imenima) izvođača pošaljite u svojoj prijavi na prijava@plavimedo.com.hr

 

Redoslijed nastupa i odabir pjesme radi se po principu "tko prvi". Isto tako, jednu ćemo pjesmu izvesti samo jednom, stoga savjetujemo vam da budete brzi, i da u prijavi navedete još jednu (zamjensku) pjesmu (ako je primarna pjesma već odabrana od nekog bržeg). U slučaju bilo kakvih problema s prijavom, kontaktirat ćemo vas povratno.