OBJAVA 21.11.2012

DRUŽENJE NAVIJAČA S PLEMENITIM CILJEM (Vol. 3)


I ove godine u želji da se svi navijači i prijatelji Medveščaka druže i zabave u božićnom duhu, ali i da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija - djeci, organiziramo naše novo druženje s plemenitim ciljem! Druženje će biti u nedjelju 16.12.2012. godine od 14 do 19 sati, na istom mjestu, u predvorju Ledene, našem neosvojivom Brlogu.


Ovog puta uz druženje, zabavu i pozitivne vibracije ispunjavamo božićne želje djeci osnovnoškolske dobi iz dječjih domova za nezbrinutu djecu A. G. Matoš (Zagreb, Selska) i Laduč, te djeci o kojima skrbi udruga Kap dobrote. Djeca su pisala Djedu Božićnjaku što žele za Božić, a mi ćemo nastojati ispuniti sve njihove želje. Prikupljati ćemo i didaktičke igračke za štićenike udruge Kapi dobrote. Sve dječje želje nalaze se OVDJE, pa Vas molimo da je pogledate i na trenutak postanete i Vi Djed Božićnjak tako što ćete ispuniti neku od dječjih želja! Pročitajte pisma pažljivo i razveselite djecu poklonima ispod bora ili didaktičkim igračkama za djecu s posebnim potrebama, neka i njima božićno jutro bude čarobno i radosno!


Za naše starije sugrađane slabijeg imovnog stanja o kojima skrbi udruga Kap dobrote prikupljati ćemo nekvarljivu hranu, higijenske potrepštine, ali i zimsku odjeću (zimske jakne, veste); zimsku obuću (mušku zimsku obuću brojeva od 41-46; žensku zimsku obuću brojeva od 36-41); poplune, jastuke, deke.


Prikupljamo i pomoć za teško bolesnog 1,5-godišnjeg dječaka Josipa koji boluje od cerebralne paralize, o kojem hrabro skrbi njegova samohrana majka Ivana. Dijete treba svakodnevne terapije koje majka mora plaćati. HZZO pokriva samo jednu terapiju, pa majka mora plaćati sve ostale zbog čega je egzistencija i nje i djeteta ozbiljno ugrožena.


Djeca u Centru za rehabilitaciju Sloboština trebaju manji LCD TV koji se može montirati na zid i DVD player, pa ako netko može donirati neki od tih uređaja, djeca će biti presretna!


Klub dobre vibracije koji bubnjanjem na džembama radi na edukaciji i suzbijanju nasilja među djecom, kroz svoje radionice upoznati će sve zainteresirane sa svojim radom. Dobrobiti bubnjanja su višestruke: pomaže u stabiliziranju viška energije, gradi samopouzdanje, pomaže koordinaciji. Bubnjati mogu i veliki i mali. Namijenjeno je svim uzrastima, nije potrebno nikakvo glazbeno predznanje, a instrumenti su osigurani za sve zainteresirane. Prijaviti se možete u tri grupe - djeca, odrasli i roditelji u paru s djecom do 10 god. Trajanje radionica je 20-30 min.


Osim ove radionice, zabaviti se možete i sudjelujući u nekom od sljedećih sadržaja:
- za naše najmlađe navijače u dobi od 5-10 godina organizirali smo „Mali medvjeđi playoff“ u kojem će se djeca natjecati u nekoliko sportskih igara koje je za njih pripremila Sportska škola Sporti, a pobjednike očekuju vrijedne nagrade
- za odrasle imamo nekoliko igara: turnir u beli; poker; pikado, igranje stolnog hokeja i stolnog nogometa; karaoke „Navijači pjevaju“ *

 

Za najbolje u beli i karaokama pripremili smo iznimno vrijedne nagrade. PAN će se i ovaj puta pobrinuti da pobjednički par u beli ne ostane žedan, a najbolji pjevač ili pjevačica karaoka prema ocjenama „strašnog suda“ dobiva potpisanu palicu našeg DJ –a Snouze-Ouzasa! *


Ako se umorite od mnoštva aktivnosti koje smo Vam priredili predahnite i priuštite si odličnu shiatsu masažu, pa relaksirani nastavite zabavu.


I ovog puta ponuditi ćemo Vam prigodne ručno izrađene božićne ukrase, veliki broj fotografija i plakata igrača Medveščaka i aukciju predmeta igrača Medveščaka na kojoj će osim predmeta biti ponuđeno i licitiranje za večeru s igračima Medveščaka.


Za turnir u beli primaju se prijave za 16 parova, s tim da će se kod odluke o sudionicima turnira uzimati u obzir isključivo kada su se prijavili stoga požurite s prijavom! Kotizacija iznosi 40 kn po prijavljenom paru.


Za sudjelovanje u pokeru, kupovinom čipova na licu mjesta sudjelujete u igri.


Prijave djece za „Mali medvjeđi playoff“ moguće su zaključeno do 15. 12. 2012. g., a kotizacija je 5 kn za 1 dijete.

 

KOTIZACIJE:

- bela: 40 kn po prijavljenom paru
- stolni hokej: za 1 igru 5 kn
- stolni nogomet: za jednu partiju 10 kn
- karaoke: 50 kn za jednog pjevača; 75 kn za duet; 100 kn za trio * (OVDJE za više detalja)
- sudjelovanje u radionici Kluba dobre vibracije: 10-15 kn (ovisno o dobi i parovima)
- shiatsu masaža: 10 kn


*NAPOMENA: U slučaju nedovoljnog broja prijava (minimalno 20), nagrada za pobjednika karaoka bit će SPA Wellnes za dvije osobe dok će se Ouzijeva palica prodati na aukciji.


Sve prijave vrše se putem e-mail adrese prijava@plavimedo.com.hr

 

!!SATNICA DOGAĐAJA!!


Kao i uvijek do sada, Klub je sa zadovoljstvom podržao naše novo druženje, a zajedništvo Kluba i navijača, osim na utakmicama, na najbolji se mogući način pokazuje i na ovaj način.
Kao što vidite, sadržaja ima puno i za male i za velike navijače i zato Vas očekujemo u što većem broju.

 

Dođite, zabavite se i pomognite. Navijači Medveščaka imaju veliko srce, pokažimo to i ovaj put!