OBJAVA 22.12.2012

REZULTATI TREĆEG DRUŽENJA NAVIJAČA S PLEMENITIM CILJEM


Ove su godine nezavisna navijačka skupina UN - Ujedinjeni navijači Medveščaka i službena navijačka skupina KHL Medveščaka Udruga “Sektor B” u nedjelju 16. prosinca 2012. godine u predvorju Ledene dvorane Doma sportova zajedno organizirale treće druženje navijača Medveščaka s plemenitim ciljem. Druženje, kojemu je bio cilj prikupiti što više sredstava za pomoć onima kojima je to potrebno, podržali su i igrači KHL Medveščak Zagreb na čelu s kapetanom Alanom Letangom.


U predvorju Ledene dvorane navijači su uživali u raznim zabavnim sadržajima od pikada, stolnog hokeja i nogometa do turnira u beli, karaokama, radionicama bubnjanja na djembama i shiatsu masaži, dok je za one najmlađe bio rezerviran mali Medvjeđi playoff. Tijekom druženja prikupljeno je cca. 500 kg pomoći u hrani, te pomoć u odjeći, obući i higijenskim potrepštinama, koja je namijenjena obiteljima o kojima skrbi Udruga Kap dobrote. Za rehabilitacijski centar u Sloboštini prikupljene su didaktičke igračke i slatkiši, a djeci bez roditeljske skrbi u dva dječja doma (Laduč i A.G.Matoš iz Zagreba) ispunjene su sve želje s njihovog božićnog popisa želja. Prodajom fotografija, NESU kartica koje smanjuju zračenje mobitela, suvenira u obliku snjegovića, medeka-gumbeka, ukrasa za bor i čestitki koje su izradili najmanji navijači i djeca dječjeg vrtića Lojtrica iz Velike Mlake te bogatim aukcijama, prikupljeno je ukupno 22.805,55 kn. Novac će se raspodijeliti tako da će trećina biti donirana u humanitarni projekt koji je usmjeren na prevenciju nasilja među djecom i mladima “Bubanj sve lakše podnosi” Udruge Klub Dobre Vibracije, a dvije trećine će biti donirano samohranoj majci Ivani koja skrbi o svojem teško bolesnom sinu Josipu kojemu trebaju skupe terapije koje sve ne pokriva HZZO.


Na aukciji predmeta najvišu cijenu dostigle su hokejaška palica Darija Kostovića, palica Dustina Jeffreya (NHL igrača koji trenutno igra za KHL Medveščak), te palica vratara Michaela Ouzasa. S obzirom da smo na karaokama birali najhrabrijeg pjevača-falšera, još jedna palica vratara Michaela Ouzasa bila je poklonjena Hrvoju Holleru, a najbolja pjevačica, Maja Krpan, je zasluženo dobila wellness-paket nagradu. Najveći pojedinačni donatori na aukcijama ove su godine bili obitelj Sever i gdin. Marko Gabud.


Velika zahvala KHL Medveščak na podršci, Zagrebačkom holdingu koji nam je omogućio prostor za druženje, hvala svim igračima na doniranim predmetima, zahvala navijačima koji su došli na druženje i svima koji su donirali poklone za djecu, suvenire ili čestitke, hvala navijačima-volonterima na organizaciji i pomoći, hvala donatorima i svim našim sponzorima koji su omogućili da se postavljeni plemeniti cilj ispuni te da se uljepšaju božićni praznici djeci bez roditeljske skrbi i našim starijim i potrebitim sugrađanima. Hvala gospodinu Furlanu koji je u ime STIGA IGRE darovao dva stolna hokeja u dječje domove.


HVALA!!


Sponzori: Zagrebački holding, Medin bar, VIPnet d.o.o., Playtronic, Stiga-igre.com, Dina plus, CEWE, Hit FM radio, Presencia d.o.o., KK Cedevita, NK Dinamo, RK Zagreb, KHL Medveščak, Carlsberg (PAN), Pan tvornica papira Zagreb, Udruga Klub Dobre vibracije, Učilište Biovizija, “Sporti” sportska škola, H-Hipokrat centar za biorevitalizaciju, Pizzerija Nokturno, Uroš Modlic, Petra Jelenić, Dubravko Vlašić, Jura Radić


HVALA ŠTO STE DOŠLI, ZABAVILI SE I POMOGLI DOKAZUJUĆI JOŠ JEDNOM DA MEDVJEĐE SRCE NE POZNAJE GRANICE!!!