OBJAVA 07.12.2013

DRUŽENJE NAVIJAČA S PLEMENITIM CILJEM (izdanje 4)


I ove godine u želji da se svi navijači i prijatelji Medveščaka druže i zabave u božićnom duhu, ali i da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija, organiziramo naše novo druženje s plemenitim ciljem! Druženje će se održati u subotu 21.12.2013. godine od 14 do 19 sati, na istom mjestu kao i do sada: u predvorju Ledene, našem neosvojivom Brlogu.

 

Ovog puta uz druženje, zabavu i pozitivne vibracije ispunjavamo božićnu želju djeci iz dječjeg doma za nezbrinutu djecu „Vladimir Nazor“ iz Karlovca te njih 36–ero vodimo na utakmicu Medvjeda protiv Dinama iz Moskve 27.12.2013. u Areni Zagreb. Klub KHL Medveščak nam je izašao u susret i rezervirao je ulaznice za naše male štićenike po cijeni od 40 kn te ćemo na utakmicama 11.12. i 13.12. prikupljati sredstva za kupnju ulaznica. Možete donirati iznos za jednu ili više ulaznica, a možete jednostavno donirati i nekoliko kuna za kupnju ulaznica.

 

NOVAC ZA ULAZNICE PRIKUPLJATI ĆE SE NA NAREDNE DVIJE DOMAĆE UTAKMICE MEDVJEDA U BRLOGU (11.12 i 13.12) NA SLIJEDEĆIM LOKACIJAMA:

SEKTOR A: Maela red 6, sjedalo 44
SEKTOR B: Bojana red 3, sjedalo 12
SEKTOR C: Daniel red 13, sjedalo 38
SEKTOR F: Darko red 8, sjedalo 12
SEKTOR H: Beren red 8, sjedalo 51

 

Za naše sugrađane slabijeg imovnog stanja o kojima skrbi udruga Kap dobrote prikupljati ćemo nekvarljivu hranu, higijenske potrepštine, ali i zimsku odjeću (zimske jakne, veste); zimsku obuću (mušku zimsku obuću brojeva od 40-46; žensku zimsku obuću brojeva od 36-41); poplune, jastuke, deke.

Hrana koju prikupljamo: KAVA, KONZERVIRANA HRANA (jer dosta štićenika udruge nema mogućnost kuhanja), JUHE U VREĆICI, VEGETA, TJESTENINA, RIŽA, TRAJNO MLIJEKO, BRAŠNO, ŠEĆER, A MOŽETE UBACITI I POKOJI SLATKIŠ ILI KEKS ZA DJECU. Od higijenskih potrepština traženi su toalet papir, sapuni, pasta za zube, šamponi.

 

Kao i prethodnih godina, sav novčani prilog koji sakupimo ćemo donirati za pomoć u prevenciji i liječenju raka u Ligu za borbu protiv raka!

 

Djeca će se moći zabavljati vožnjama autića na daljinski kroz prepreke, a za odrasle imamo nekoliko igara: turnir u beli; poker; pikado, igranje stolnog hokeja i stolnog nogometa; a i ove se godine možete prijaviti na Božićne karaoke. Novost vezana uz karaoke je ta da ove godine, svi prijavljeni iz šešira izvlače popularnu božićnu pjesmu koju će pjevati, a oni najbolji i najgori će biti nagrađeni vrijednim nagradama!

 

I ovog puta ponuditi ćemo Vam prigodne ručno izrađene božićne ukrase, veliki broj fotografija i plakata igrača Medveščaka i aukciju predmeta igrača Medveščaka.


Za turnir u beli primaju se prijave za 8 parova, s tim da će se kod odluke o sudionicima turnira uzimati u obzir isključivo kada su se prijavili stoga požurite s prijavom! Kotizacija iznosi 40 kn po prijavljenom paru.

 

KOTIZACIJE:
- bela: 40 kn po prijavljenom paru
- stolni hokej: za 1 igru 5 kn
- stolni nogomet: za jednu partiju 10 kn
- karaoke: 20 kn po osobi

 

Sve prijave šalju se na e-mail adresu prijava@plavimedo.com.hr


Kao i uvijek do sada, Klub je sa zadovoljstvom podržao naše novo druženje, a zajedništvo Kluba i navijača, osim na utakmicama, na najbolji se mogući način pokazuje i na ovaj način.


Kao što vidite, sadržaja ima puno i za male i za velike navijače i zato Vas očekujemo u što većem broju.

 

Dođite, zabavite se i pomognite. Navijači Medveščaka imaju veliko srce, pokažimo to i ovaj put!

P.S. ako bude snijega ispred Brloga zajednički, mladi i stari, veliki i mali, radimo najvećeg medvjeda snjegovića ikada viđenog!