OBJAVA 17.12.2013

SATNICA DOGAĐANJA


14:00 Turnir u beli

14:30 Radionica Ane Tomas: Izrada božićnih ukrasa

15:30 Aukcija

16:30 Božićne karaoke

 

Ostali sadržaj (za cijelo vrijeme trajanja): vožnja autića na daljinski kroz prepreke, stolni hokej, prigodna prodaja božićnih ukrasa te fotografija i plakata igrača Medveščaka.

 

 

Druženje će se održati u subotu 21.12.2013. godine od 14 do 19 sati, a Medo bar je izašao u susret te za vrijeme trajanja plemenitarke vrijedi - SVE PO 10 KN!

 

Za naše sugrađane slabijeg imovnog stanja o kojima skrbi udruga Kap dobrote prikupljati ćemo nekvarljivu hranu, higijenske potrepštine, ali i zimsku odjeću (zimske jakne, veste); zimsku obuću (mušku zimsku obuću brojeva od 40-46; žensku zimsku obuću brojeva od 36-41); poplune, jastuke, deke.

Hrana koju prikupljamo: KAVA, KONZERVIRANA HRANA (jer dosta štićenika udruge nema mogućnost kuhanja), JUHE U VREĆICI, VEGETA, TJESTENINA, RIŽA, TRAJNO MLIJEKO, BRAŠNO, ŠEĆER, A MOŽETE UBACITI I POKOJI SLATKIŠ ILI KEKS ZA DJECU. Od higijenskih potrepština traženi su toalet papir, sapuni, pasta za zube, šamponi.

 

Kao i prethodnih godina, sav novčani prilog koji sakupimo ćemo donirati za pomoć u prevenciji i liječenju raka u Ligu za borbu protiv raka!

 

Djeca koju vodimo na utakmicu Medvjeda protiv Dinama iz Moskve 27.12.2013. u Areni Zagreb, pridružiti će nam se na druženju, a u goste će nam možda doći i neki od igrača KHL Medveščaka ;) :)

 

 

Dođite, zabavite se i pomognite. Navijači Medveščaka imaju veliko srce, pokažimo to i ovaj put!